Indvendigt malerarbejde

Indvendig malerarbejde af næsten enhver art udføres af AP Maleren. Vort primære serviceområde er i og omkring Frederiksværk og  Nordsjælland. Vi udfører indvendigt malerarbejde for både privatpersoner, offentlige og erhvervskunder.

Trænger stuen til en genopfriskning, eller skal der nyt liv i køkkenet, på kontoret, i børnehaven eller et helt andet sted, gør man sig mange tanker. 

Med kyndig vejledning til hver enkelt opgave og kvalitetsbevidste malere, udføres vores arbejde med den største omhu, så både vi, og du som kunde, kan være fuld tilfreds med resultatet.

 

Det smukke badeværelse er nu blevet malet helt færdig.Vi tilbyder blandt andet følgende former for indvendigt malerarbejde:

  • Maling af lofter og vægge
  • Maling af indvendigt træværk såsom paneler, døre, vinduer og karme.                                                                                             
  • Opsætning af tapet
  • Fuldspartling og opsætning af filt og glasvæv
  • Maling af vådrum
  • Rådgivning af farvevalg

 

Ønsker du råd og vejledning til, hvordan du griber dit malerprojekt an, så kontakt os venligst på tlf.: 21 69 84 88, så kan vi være behjælpelig med at  finde den optimale løsning til din maleropgave.                                                                                                                                                                                            

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?  Så benyt venligst kontaktformularen herunder, eller ring til os på telefon 21 69 84 88.                                     

Vi glæder os til at høre fra dig.